U bevindt zich nu op de web-pagina van kijkje in de toekomst.nl -
Ik heb een natuurgeneeswijze praktijk en ik ben natuur gids. De natuur staat centraal  in mijn leven en tijdens het uitdragen van mijn werk.

Tarot - het mooie van de Tarot is, dat uw diepste wensen naar boven komen en bespreekbaar gemaakt kunnen worden

Ik begon in 1992 met mijn Natuurgeneeswijze Praktijk
Hierin werk ik met de Energiegevende Tekeningen. Deze tekeningen worden vooraf gemaakt, op basis van gegevens, ik stem mij hierop af. Deze Tekening wordt beproken tijdens het consult
Keltisch Kruis is een manier waarop de Tarotkaarten op tafel worden gelegd. De kaarten liggen in het verleden, het heden en de toekomst.
De tarot geeft altijd antwoord, het is zuiver en betrouwbaar.
EZI behandeling - Emotionele Zielen Integratie is een therapievorm, die negatieve gebeurtenissen uit ons onderbewustzijn kan wegnemen, door middel van vragen.
De kosten voor dit 2 uur durende constult is E 70,= 
(E 35,= per uur).                                                                      
 

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen in deze website


DE ENERGIEËN DIE BIJ DEZE SESSIES VRIJKOMEN ZIJN
FANTASTISCH EN VREUGDEVOL ...


In 2008 heb ik een boek uitgegeven bij Uitgeverij Elikser:
51 Energiegevende Tekeningen met ISBN: 978-908-9540-638. Zoals de titel al aangeeft, geeft het boek Energie. De interviewer hieronder vraagt, "Hoe kunnen tekeningen nou Energie geven".
Omdat ons gevoel deze Tekeningen kunnen "lezen" - Het zijn symbolen voor de geest - laat u niet verleiden tot het denkproces.

Deze Energie komt uit een onuitputtelijke bron: U kunt er bijvoorbeeld dieper mee in meditatie komen, voorin het boek is een éénvoudige meditatie-oefening beschreven! Of u kunt een Tekening op een pijnplek leggen. Of u legt een Energiegevende Tekening onder het lakentje waar een huilbabietje op ligt, deze baby herkent de Energie en kan daardoor rustig worden ...

Wilt u een gesigneerd boek bestellen, graag dan uw naam en adres invullen bij het contactformulier en eventueel de naam voor wie het boek bestemd is. Nadat het bedrag van E 15,= en E 5,= aan portokosten. op mijn rekening staat (NL07 INGB 0000982019), stuur ik het boek naar u toe.